top of page
About Us

Eventligan tror livet är för kort för att leva utan äventyr och spänning. Vi ser varje sammankomst som en möjlighet att skapa långvariga minnen som ni kommer att prata om i många år. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder med en sådan erfarenhet, och vi använder vår stora kunskap om branschen för att sätta våra kunders behov i fokus.

Eventligans eventledare är alla utvalda inte bara för sina kunskaper utan också för sin charm, personlighet och känsla för service. "Det är glada, flexibla och positiva människor som jobbar på Eventligan."

 

Professionalitet är ett ledord vi jobbar efter.

VI PÅ KONTORET

Andreas Dyfvermark
Tony Skogh

Tony har jobbat med aktiviteter, events och upplevelser i 23 år. Han sköter ekonomi, produktutveckling och marknadsföring. Vill du utveckla ett samarbete med oss? Hör av dig till Tony.

About Us

Andreas har 14 år i branschen. Kontakta honom om du har frågor kring något eller vill göra en bokning.

About Us
Kadin Norder

Kadin har arbetat inom projektledning och kundservice sedan 2008 och arbetar varje dag för att säkerställa att våra events planeras och organiseras in i minsta detalj. Kadin sköter också webblösningar. Kontakta henne om du några frågor angående din konferensresa.

Bilder av Sam Photo and Film och Fotokoopertivet

About Us

SAMARBETA MED OSS

Samarbeta med oss
About Us

Vi är alltid på jakt efter riktigt bra samarbetspartners!

 

Driver du konferensanläggning, restaurang, aktivitets eller upplevelseföretag? Då kanske du vill samarbete med oss! Det ska dock sägas att vi bara samarbetar med dom allra bästa!

 

 

 

 

Men vi är mycket måna om våra samarbetspartners och vet att det bara är vinna/vinna koncept som håller i längden. Samarbetar ni med oss så har ni oss i eran ringhörna sen och det är en fördel som heter duga det.

 

Vi ser fram emot att träffa nya spännande aktörer och hoppas att du inte tvekar att höra av dig om du känner att du passar in på beskrivningen.

 

 

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

0725 420 420

About Us

JOBBA FÖR OSS

Jobba för oss

DET ROLIGASTE EXTRAJOBBET!

Är du rolig, lättsam, och hårt arbetande? Tycker du om att arbeta med människor? Letar du efter ett spännande extrajobb där du kan vara kreativ? Då kanske du borde söka jobb hos oss. Här får du leda företagsevenemang, möhippor/svensexor, födelsedagsfester, och mycket mer!

Vårt kontor ligger i Göteborg och vi jobbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

SKICKA DIN ANSÖKAN!

Inkludera i meddelandet vilka städer du kan jobba i, CV, personligt brev och foto.

bottom of page