top of page

BUMPERBALLS

Fotboll på ett helt nytt sätt. Upplev en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Gummibollarna ger er skydd och gör er komiskt klumpiga ute på spelplanen.

Samla ihop vännerna eller kollegorna och gör er redo för en fotbollsmatch ni sent ska glömma. Reglerna är precis som i vanlig fotboll men utförandet skiljer sig en hel del. Istället för att dra på sig matchtröjan innan avspark så fästs en gigantisk bumperboll på överkroppen. Ingen risk för hands med andra ord. En Bumperboll kan liknas med en stor badboll som tål både bumpar och studsar. Ofta brukar en snygg tackling ge minst lika mycket jubel som ett skott i krysset. Möjlighet finns att dela in sig i flera lag och spela turnering. Era instruktörer är domare och håller koll på både resultat och studsande spelare. Gör er redo för en spektakulär utmaning som är minst lika rolig för spelarna som åskådarna.

Bumperball, Bubbleball, Bubbelfotboll är en helt unik sport som passar perfekt vid er svensexa, möhippa, avslutningar eller vid företagsaktiviteter. Bumperball är en aktivitet som på kort tid växt sig stort i Sverige.

 

Spelet

Matcherna spelas om lag med 3-4 personer.

 

En match pågår 3-5 minuter. När alla mött alla går vi mot finalspelen och till sist har vi en bubblande glad vinnare. En turnering tar ca 1,5 timmar.

 

Annan information

Ej lämplig för gravida eller personer med rygg- och nackrelaterade besvär. Matcherna spelas utomhus på gräs- eller konstgräsplan. Ta med vattenflaskor. Åskådare är välkomna att följa aktiviteten. Denna aktivitet är minst lika rolig för åskådare som för deltagare. Fotbollsskor utan skruvdobb får användas. Vanliga träningsskor fungerar utmärkt. Den kyligare delen av året kan vi ordna inomhushall för 1.000 kr. Alternativt så kan ni ordna egen inomhushall.

8 - 60 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG

1,5 TIMMAR

304 KR/PERSON

(380kr inkl. moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Bild av Julkina och redigerad av Eventligan

bottom of page