top of page

KICK-OFF

Företagsfest, kickoff eller personalfest?

 

Vid en kick off är det extra roligt att prova på olika aktiviteter som gör er firmafest eller konferens till en rolig tillställning. Aktiviteter vid en kick off kan vara lugna eller fartfyllda, kreativa eller kluriga. Här hittar aktiviteter till er nästa kick off.

Företagsaktiviteter till kickoff, firmafest och konferens:

 

Kick off är en vanligt förekommande benämning för något som markerar starten av den årliga verksamheten eller dylikt inom ett företag eller inom en organisation. Det är vanligt att en kick off förenas med olika sorters aktiviteter, till exempel teambuilding- och samarbetsaktiviteter, som är till för att skapa en känsla av samhörighet och för att förmedla företagets eller organisationens målsättningar och visioner för det kommande året.

Aktiviteter för en rolig kickoff:

 

Vid en kick off är det vanligt att man förgyller tillställningen med roliga aktiviteter. Har man olika aktiviteter som programpunkter under ens kick off, blir eventet mer levande och minnesvärt. Aktiviteterna kan variera och anpassas till ens kick off, beroende på om man är inomhus eller utomhus till exempel. Här finns aktiviteter inom flera olika områden som passar vid kick off.

Kick Off

(425kr inkl. moms)

340 KR/PERSON

2,5 TIMMAR

GBG

6 - 100 PERSONER

PÅ MINUTEN

 

Vill du ha en kväll med fullt ös, håll igång, skatt och kul? I "På minuten" får du och dina vänner eller kollegor testa på några av världens bästa spel och lekar.

Kick Off

(370kr inkl. moms)

296 KR/PERSON

2,5 - 3 TIMMAR

GBG

6 - 100 PERSONER

GAMESHOW

 

Brukar du sitta hemma i tv-soffan och titta på "Vem vet mest", "På spåret" eller "Vem vill bli miljonär" och tänka att du minsann kan göra bättre ifrån dig än deltagare som är med?

6 - 100 PERSONER

GBG

2,5 TIMMAR

400 KR/PERSON

(500kr inkl. moms)

Kick Off

PÅ RYMMEN

 

Hur många gånger har du funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att rentvå ditt namn.

Kick Off

6 - 100 PERSONER

GBG, MALMÖ

2,5 TIMMAR

296 KR/PERSON

(370kr inkl. moms)

BÄSTA MÄSTARNA

 

Har du känt dig sugen på att testa nya häftiga grenar när du kollat på TV-programmet? I Bästa Mästarna är det inte alltid styrkan som vinner.

Kick Off

ZOMBIEJAKTEN

 

Zombiejakten tar er ut på ett spännande äventyr. I jakt på ledtrådar, lösa uppgifter och tävla i lag. Ni får ta del av en mycket spännande historia rörade zombiernas uppkomst och uppleva staden på ett sätt ni troligen aldrig gjort förrut.

6 - 150 PERSONER

GBG

2 - 2,5 TIMMAR

380 KR/PERSON

(475kr inkl. moms)

Kick Off

MORDGÅTAN

 

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

8 - 250 PERSONER

HELA SVERIGE

3 - 3,5 TIMMAR

290 KR/PERSON

(362,50kr inkl. moms)

Anpassa aktiviteterna till just er kickoff:

 

Aktiviteterna vid en kick off kan variera. Dels beroende på var man befinner sig och dels beroende på vem som deltar i företagets kick-off. Vanligt är som sagt att man ägnar sig åt övningar som stärker samarbetet och team-känslan. Detta är vanligast om det bara är anställda och personal som deltar i kick offen. Då kan man till exempel delta i femkamper, tävla i en hinderbana eller göra någon annan aktivitet där samarbetet står i fokus. Om man inte bara vill ägna sin kick off till samarbetsövningar och liknande, kan man komplettera med andra aktiviteter, som till exempel en matlagningsaktivitet, RIB eller vinprovning. Detta är att rekommendera om man har en kick off där även andra utanför företaget är bjudna. Ett bra råd är att försöka göra en aktivitet som inte så många på företaget gjort förut, detta skapar extra starka och trevliga minnen av er kick off.

Var kan man vara på kickoff?

 

Man kan ha sin kick off i företagets lokaler, vilket gör att man får anpassa aktiviteter och program till de ytorna. Vanligt är att företag startar sin kick off på företaget för att sedan fortsätta till andra ställen. Här kan man ha ett stopp vid någon rolig aktivitet, kanske en stadskamp på stan, eller åka ribbåt till nästa anhalt.

 

Många väljer även att åka till en annan ort på sin kick off, eller hyra andra större lokaler. Många aktivitetsarrangörer kan erbjuda fulla koncept med lokaler, aktiviteter och mat.

Kick Off

Men vad är en kickoff egentligen?

 

Som nämndes tidigare är en vanlig benämning på kick off en start av något slag. Kanske en nylansering av en produkt, kanske firandet av ett nytt arbetsår eller nytt arbetsteam. Men kick off är ett ganska brett ord. En kick off kan vara en fest, ett företagsevent, ett kundevent med mera. En sak som dock är gemensamt för kick off är att det brukar vara ganska festligt och innehålla roliga inslag.

Vem ska delta i ens kickoff?

 

Det får man bestämma på förhand och det beror naturligtvis på vad för typ av kick off man vill ha. Vill man fira en ny tjänst eller produkt kan man bjuda in kunder och samarbetspartners till sin kick off. Vill man fira något intern kan man ha en kick off för hela företaget eller för ett specifikt arbetslag inom organisationen.

Bra att tänka på vid en kickoff:

 

- Var ute i god tid med planeringen.

- Var ska ens kick off äga rum? Boka lokal, fixa till kontoret?

- Hur gör man med mat? Äta på restaurang eller boka catering?

- Boka aktiviteterna i god tid.

- Gör upp ett tydligt program för dagen så att alla kan hänga med.

Kontakta Eventligan AB så hjälper vi er med aktiviteterna!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Bilder av Sam Photo and Film

bottom of page