top of page

MEDELTIDA STRID

Medeltida strid är en aktivitet som får adrenalinet att pumpa. Vi utrustar er i medeltida/high fantasyutrustning och kläder. I den första fasen så varvar vi strider en mot en, två mot två, tre mot tre och två stora lag med teori. Under vilopauserna ger vi er våra bästa tips på hur man strider effektivt. I den andra fasen blir det filminspelning.

Vi spelar sedan in en ca 2-5 minuter lång film där striden står i centrum. Filmerna som skapas brukar bli enormt roliga att titta på, speciellt för dem som känner deltagarna förstås. Det hör till vanligheten att filmen från till exempel svensexor visas upp på bröllop. Mycket skratt brukar det bli under denna filminspelning och vi garanterar att det kommer att bli samtalsämnet en lång tid framöver.

 

(Vapnen som används kommer ifrån företaget Iron Fortress och är det mest högkvalitativa som finns att hitta på marknaden. Välj mellan svärd, spjut, yxa, eller pilbåge? Sköldar finns i olika storlekar och med olika utformning. Det ska sägas att det är helt ofarligt att använda dessa vapen.)

Denna upplevelse är perfekt för företag, möhippor, svensexor och kompisgäng. En aktivitet utan dess like!

6 - 100 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG OCH STOCKHOLM

CA 2 TIMMAR

346 KR/PERSON

(432kr inkl. moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Bilder av Sam Photo and Film

bottom of page