MISSION IMPOSSIBLE

- Agenter: Vi har ett allvarligt problem!

Den galne Dr. X har planterat en kapsel med nervgift i ett kassaskåp och ni måste hjälpa oss att knäcka koden för att inte katastrofen ska vara ett faktum. Men hur får vi ens upp mappen innehållande all nödvändig utrustning?!


Via ett kodat meddelande får ni instruktionerna för ert uppdrag. Med det tilldelade materialet ger ni er ut på en spännande jakt där uppmärksamhet, problemlösning och samarbetsförmåga kommer att sättas på prov och där varje sekund räknas. Under en timme ska lagen hinna lösa så många uppgifter som möjligt.


Efter ca 60 minuter samlas vi för att lösa slutuppgiften. Det lag som lyckas knäcka koden till kassaskåpet har räddat mänskligheten från utrotning och blir det vinnande laget.


Mission Impossible är inspirerad av ”Escape Rooms” och har en mystisk karaktär. Den gör sig bäst i stadsmiljö eller i området kring en konferensanläggning, men går att genomföra var som helst.

10 - 1500 PERSONER

(Minimidebitering för 23 personer)

GÖTEBORG

1,5 TIMMAR

490 kr per person

(Alla priser är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Startsida

SVERIGES BÄSTA AKTIVITETER, UPPLEVELSER OCH EVENTS

KONTAKT
ADRESS
HÄR HAR VI EVENTS

Eventligan AB

 

Vävskedsgatan 4

 

416 59 Göteborg

Göteborg

 

Stockholm

 

Malmö