top of page

MUSIK QUIZ

Söker ni ett underhållande och helmysigt musikaliskt event för att ge en riktigt bra start på kvällen eller kanske i samband med middagen? Då är vårt Musik Quiz det rätta valet för er grupp!

Uppdelade i lag om 4-8 personer ska ni här svara på frågor som rör allt mellan himmel och jord i musikens värld. Vår duktiga quizmaster tar med er på en musikalisk resa som ni sent kommer glömma. Allt från gamla godingar långt bakåt i tiden hela vägen fram till dagens moderna hits och kända musikstycken från film och tv. Ni kommer garanterat att få uppleva en resa med stor igenkänning och mycket kluriga frågor. En bra mix i lagen gör att ni tillsammans kommer ta hem vinsten. Perfekt att boka ihop med en middag.

 

En underhållande och helmysig aktivitet som ger en riktigt bra start på kvällen. Eller kanske sätter guldkant på middagen? Oavsett vad så garanteras sköna toner, tävlingsanda och underhållning.

10 - 200 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG

2,5 TIMMAR

340 KR/PERSON

(425kr inkl. moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Bilder av Sam Photo and Film

bottom of page