top of page
Nyheter

NYHETER

Nyheter

Eventligan AB har världspremiär för ”ESCAPE BOX™”

19 September 2017

 

Eventligan AB erbjuder nu den helt nya och spännande aktiviteten ”ESCAPE BOX”

Escape Box™ är ett lagspel där ni inom 60 minuters ska klara uppdraget. Lagen på fyra till tio personer ska lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att komma vidare i spionjakten. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder för att få fast spionen inom 60 minuter. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence. Genomförs inomhus där lagen sitter vid var sitt bord med var sin Escape Box. Allt genomsyras av hög kvalitet, helt unik aktivitet som ingen i hela världen har, lite klurigt som kräver lite tänk och samarbete. Vi kör stor nedräkningsklocka på väggen och det spelas spännande musik i bakgrunden.
 

Eventligan AB erbjuder den nya upplevelsen Tronen

14 December 2016

 

Eventligan AB erbjuder nu den nya och spännande upplevelsen "Tronen". Denna upplevelse innehåller både skräck, action, häftigt skådespeleri och fantastiska kostymer. Vi har utvecklat denna upplevelse för att ge dig chansen att verkligen träda in i den värld du drömmer om att besöka. Ni blir utklädda och får följa vår "plotline" och fatta avgörande beslut längst resans gång. Lite som att vara besökare i "Westworld". Vi har förstås haft allas vår favoritserie som inspiration när vi utvecklat "Tronen". Perfekt för din Svensexa eller Möhippa i Göteborg. Passar förstås också utmärkt för er som har kick off i Göteborg. 

Nyheter
23/02/16
Nyheter

Eventligan.se - We offer all activites in english

21 February 2016

 

All of our events and activites are now available in english. Give us a call or send us an email and we will guide to the perfect activity for you and your team or group of friends. 

21/02/16
Nyheter

Vår upplevelse Historiemästarna i Göteborg är under utveckling

20 February 2016

 

Göteborg är en fascinerande stad med en mycket spännande historia som börjar redan på 1600 talet. Upplevelsen utvecklas för att passa bra till företag/kickoff, svensexor, möhippor och kompisgäng. Planen är att kombinera tävling,inlevelsefull stadsvandring och mat för att skapa den bästa möjliga upplevelsen.

 

Under tävlingen kommer ni att kunna mäta era tidigare kunskaper kring Göteborgs historia.

Under hela aktiviteten kommer ni förstås att få lära er en massa om Göteborg och framför allt dess tidigaste historia, 1600-1800 tal.

 

Upplevelsen kommer också att involvera era smaklökar då ni kommer att få provsmaka mat.

 

Vilka kommer att bli historiemästarna hos er?

20/02/16

Foto: Göteborg Stadsmuseum

Nya aktiviteter!

17 February 2016

 

Testa Archery Battle, en aktivitet som har blivit omåttligt populär i andra länder. Vi har förstås tagit fram den absolut roligaste version till dig och dina vänner eller kollegor!

 

Ducka bakom ett skydd, försök nå fiendens bas genom en lysande taktik, pricka dina motståndare med din båge eller rusa på dem med ditt järnrör eller din yxa.

 

"Den roligaste sporten jag någonsin testat på" - Gustav Härdner

 

"The Zombie Apocalypse Revamped" är namnet på en helt ny och innovativ upplevelse. Det är som att vara med i ett ansnitt av "The walking dead". Här kan du köpa enbart en eller ett par biljetter om du vill. Kanske är du ansvarig för aktiviteter, upplevelser eller events på ditt företag. Då kan du testa själv först eller ta med dig din bättre hälft.

 

Upplevelsen som sådan består av både häftiga teaterscener, rafflande zombieaction, kluriga mysterier och förstås den härligaste möjliga skräckkänslan.

 

Nyheter
17/02/16
bottom of page