top of page

PÅ RYMMEN

Hur många gånger har du funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att rentvå ditt namn. I vår fantastiskt spännande upplevelse "På Rymmen" får du vara med om den optimala adrenalinkicken som det innebär att vara på flykt. När ska du skynda dig, när ska du gömma dig och vem kan du lita på? Med hjälp av våra skådespelare och spelledare blir upplevelsen lika spännande som om det vore på riktigt. Ni tävlar i lag och när det hela är över delas det ut priser i tre olika kategorier. Kommer ditt lag att kamma hem alla priser kanske?

Backstory:

 

Det före detta kriminella gäng som du varit med i har under de senaste tio åren varit laglydiga medborgare i samhället. Nu helt ifrån ingenstans har ni blivit arresterade och dömda för bankrån. Som tur är har ni en kontakt som kommer att bryta er ur fångenskapen. Men det gäller att ni rymmer bra samtidigt som ni utför uppdrag för att få tag på den informationen som ni behöver för att rentvå era namn.

 

Inspirationskällor: "Prison Break", "The Amazing Race", "På Rymmen"

 

Upplägg: Ni kommer att röra er runt på stan tillsammans med ert lag. Ni kommer att vara jagade av agenter. Ni kommer att göra uppdrag på stan för att få tag på fler ledtrådar för att komma ut ur er knipa.

 

Vad går det ut på?: Det går ut på att tävla i lag, att vara taktisk och att komma fram till lösningen och rentvå sitt namn.

 

Vem passar det för?: Det passar för alla! Du behöver inte vara vältränad. Perfekt för företag, svensexor/möhippor eller kompisgäng

 

Plats: Centralt i Göteborg

 

Pris: I priset ingår filmredigering. En film redigeras ihop av de klipp som spelats in under eventet. Denna film skickas sedan till er. Det blir en klassisker som ni kan visa upp på de kommande personalfesterna.

6 - 100 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG

2,5 TIMMAR

400 KR/PERSON

(500kr inkl. moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Bilder av Saman Nazari Sam Photo and Film. Headern är beskuren

bottom of page