top of page
P1070196.JPG

ARCHERY BATTLE

Upplev den ultimata adrenalinupplevelsen Archery Battle! Den har tagit USA med storm och har nu även kommit till Sverige. Upplev hur det är att vara Legolas eller Katniss när du prickar dina motståndare med pilbåge.

Målet: Att slå ut alla medlemmar i motståndarlaget.​​

Vad är Archery Battle?

 

Vad är det här för något egentligen?

 

Nu är sporten äntligen här, men vad är Archery Battle(även kallad Archery Tag) för något? Jo, det är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball som sprider sig som en löpeld i världen. Nu finns den även i Sverige och vi har förstås den ultimata, förbättrade och häftigaste versionen av det hela. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och se fram emot en oförglömlig dag med dem. Det är få saker som ger så skön magkänsla som en välriktad pil rakt i bröstet på din kompis – Vi specialiserar oss på möhippa, svensexa, kickoff, företagsevent och andra roliga events där vi kan garantera ett gott skratt och adrenalinfyllda matcher. Sporten riktar in sig till alla. En perfekt teambuilding–aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

 

Utrustning?

 

All utrustning som används är välbeprövad och säker. Varje deltagare får varsin Archery Battle mask (om man vill) utöver en alldeles egen Arcery Battle båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

10 - 60 PERSONER

GÖTEBORG

Ca 1,5 timmar

395 kr per person

(Detta pris är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page