top of page

FÖRETAGSFESTER & KICK-OFF

Temafester är en av våra specialiteter! Vi bokar en lokal som passar temat och inreder så att känslan blir rätt. Vi ordnar också med mat, dryck, DJ, entrévärd, eventprojektledare och underhållning i form av en häftig show.

 

I vårt medeltida/high fantasy tema finns det också möjlighet att beställa "outfits" till festens deltagare ifrån vårt rekvisitaförråd.

Vi kan som exempel välja något av dessa spännande teman:

  • Medeltida/high fantasy/viking

  • Pirates of the Carribean/Black Sails

  • Studio 54/Discotema

  • The Great Gatsby/20 tal

  • Crime and Justice/Tjuv och Polis/superskurkar och superhjältar

  • Fairytale

  • Masked Ball

 

Bara din fantasi (och möjligen din budget) sätter gränser för vad vi kan åstadkomma!

 

 

Hör av er till oss med era önskemål och budget så skriver vi snabbt ihop en offert

Företagsfest, kickoff eller personalfest i Göteborg eller Stockholm? Då behöver du bra företagsaktiviteter!

 

Vid en kick off är det extra roligt att prova på olika aktiviteter som gör er firmafest eller konferens till en rolig tillställning. Aktiviteter vid en kick off eller ett företagssvent kan vara lugna eller fartfyllda, kreativa eller kluriga. Här hittar ni riktigt bra företags aktiviteter till ert företagsevent.

Företagsaktiviteter till kickoff, firmafest och konferens:

 

Kick off är en vanligt förekommande benämning för något som markerar starten av den årliga verksamheten eller dylikt inom ett företag eller inom en organisation. Det är vanligt att en kick off förenas med olika sorters aktiviteter, till exempel teambuilding- och samarbetsaktiviteter, som är till för att skapa en känsla av samhörighet och för att förmedla företagets eller organisationens målsättningar och visioner för det kommande året.

Aktiviteter för en rolig kickoff:

 

Vid en kick off är det vanligt att man förgyller tillställningen med roliga aktiviteter. Har man olika aktiviteter som programpunkter under ens kick off, blir eventet mer levande och minnesvärt. Aktiviteterna kan variera och anpassas till ens kick off, beroende på om man är inomhus eller utomhus till exempel. Här finns aktiviteter inom flera olika områden som passar vid kick off.

Anpassa aktiviteterna till just er kickoff:

 

Aktiviteterna vid en kick off kan variera. Dels beroende på var man befinner sig och dels beroende på vem som deltar i företagets kick-off. Vanligt är som sagt att man ägnar sig åt övningar som stärker samarbetet och team-känslan. Detta är vanligast om det bara är anställda och personal som deltar i kick offen. Då kan man till exempel delta i femkamper, tävla i en hinderbana eller göra någon annan aktivitet där samarbetet står i fokus. Om man inte bara vill ägna sin kick off till samarbetsövningar och liknande, kan man komplettera med andra aktiviteter, som till exempel en matlagningsaktivitet, RIB eller vinprovning. Detta är att rekommendera om man har en kick off där även andra utanför företaget är bjudna. Ett bra råd är att försöka göra en aktivitet som inte så många på företaget gjort förut, detta skapar extra starka och trevliga minnen av er kick off.

Var kan man vara på kickoff?

 

Man kan ha sin kick off i företagets lokaler, vilket gör att man får anpassa aktiviteter och program till de ytorna. Vanligt är att företag startar sin kick off på företaget för att sedan fortsätta till andra ställen. Här kan man ha ett stopp vid någon rolig aktivitet, kanske en stadskamp på stan, eller åka ribbåt till nästa anhalt.

 

Många väljer även att åka till en annan ort på sin kick off, eller hyra andra större lokaler. Många aktivitetsarrangörer kan erbjuda fulla koncept med lokaler, aktiviteter och mat.

Men vad är en kickoff egentligen?

 

Som nämndes tidigare är en vanlig benämning på kick off en start av något slag. Kanske en nylansering av en produkt, kanske firandet av ett nytt arbetsår eller nytt arbetsteam. Men kick off är ett ganska brett ord. En kick off kan vara en fest, ett företagsevent, ett kundevent med mera. En sak som dock är gemensamt för kick off är att det brukar vara ganska festligt och innehålla roliga inslag.

Bra att tänka på vid en kickoff:

 

- Var ute i god tid med planeringen.

- Var ska ens kick off äga rum? Boka lokal, fixa till kontoret?

- Hur gör man med mat? Äta på restaurang eller boka catering?

- Boka aktiviteterna i god tid.

- Gör upp ett tydligt program för dagen så att alla kan hänga med.

Vem ska delta i ens kickoff?

 

Det får man bestämma på förhand och det beror naturligtvis på vad för typ av kick off man vill ha. Vill man fira en ny tjänst eller produkt kan man bjuda in kunder och samarbetspartners till sin kick off. Vill man fira något intern kan man ha en kick off för hela företaget eller för ett specifikt arbetslag inom organisationen.

Kontakta Eventligan AB så hjälper vi er med aktiviteterna!

Priserna varierar. Vänligen maila oss via formuläret nedan, ring oss på 0725 420 420 eller skriv till oss på info@eventligan.se

Dela den här sidan

Skriv till Eventligan AB

 

Vårt team kommer att svara inom en arbetsdag.

Alternativt kan ni kontakta oss via e-mail på info@eventligan.se eller på telefon +46 (0)725 420 420.

Meddelandet togs emot.

Bilder av Saman Nazari Sam Photo and Film

bottom of page