top of page
Om oss

OM EVENTLIGAN AB

Vi är Eventligan, ett varumärke för event och aktiviteter i Sverige. Vi tyckte att utbudet av aktiviteter var föråldrat och kände att marknaden behövde något mer! Nya koncept, högre kvalitet, proffsigare personal, bättre design och bättre syn på kundens behov! Vi samlade alla våras expertis, adderade de funktioner vi saknade, anpassade allt för att passa in i nuvarande tid och framtiden. Följ oss på vår resa att leverera enastående aktiviteter och event till grymma priser!

I korthet:

 

Vi utvecklar våra egna aktiviteter och events på egen hand, med stor kunskap, hög kvalitet och ger dig bästa möjliga värde för pengarna.

 

Vi följer ert behov, vårt utbud är levande och byts ut för att följa våra kunders efterfrågan. Vi eftersträvar alltid att ligga i framkant med de senaste aktiviteterna och genomför allt med tänk på hållbarhet och miljö.

Om oss

SAMARBETA MED OSS

Om oss

Vi är alltid på jakt efter riktigt bra samarbetspartners!

 

Driver du konferensanläggning, restaurang, aktivitets eller upplevelseföretag? Då kanske du vill samarbete med oss! Det ska dock sägas att vi bara samarbetar med dom allra bästa!

 

 

 

 

Vi är mycket måna om våra samarbetspartners och vet att det bara är vinna/vinna koncept som håller i längden. Samarbetar ni med oss så har ni oss i eran ringhörna när det gäller. 

 

Vi ser fram emot att träffa nya spännande aktörer och hoppas att du inte tvekar att höra av dig om du känner att du passar in på beskrivningen.

 

 

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

0725 420 420

Om oss

JOBBA FÖR OSS

DET ROLIGASTE EXTRAJOBBET!

Är du rolig, lättsam, och hårt arbetande? Tycker du om att arbeta med människor? Letar du efter ett spännande extrajobb där du kan vara kreativ? Då kanske du borde söka jobb hos oss. Här får du leda företagsevenemang, möhippor/svensexor, födelsedagsfester, och mycket mer!

Vårt kontor ligger i Göteborg och vi jobbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

SKICKA DIN ANSÖKAN!

Inkludera i meddelandet vilka städer du kan jobba i, CV, personligt brev och foto.

bottom of page