top of page
Om oss

Eventligan tror livet är för kort för att leva utan äventyr och spänning. Vi ser varje sammankomst som en möjlighet att skapa långvariga minnen som ni kommer att prata om i många år. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder det bästa Sverige har att erbjuda inom events. Vi använder vår stora kunskap om branschen för att sätta våra kunders behov i fokus.

Eventligans eventledare är alla utvalda inte bara för sina kunskaper utan också för sin charm, personlighet och känsla för service. "Det är glada, flexibla och positiva människor som jobbar på Eventligan."

 

Professionalitet är ett ledord vi jobbar efter.

EVENTKOORDINATOR  OCH REGISSÖR

Andreas Dyfvemar
Andreas Dyfvermark

Andreas har 14 år i branschen. Andreas sköter telefon och mailkontakt med kunder och har ansvaret för alla våra duktiga skådespelare, artister och instruktörer. 

NÅGRA AV ALLA VÅRA DUKTIGA ARTISTER

Julia.jpg

Julia Sandén

Julia medverkar i vår Deckargåta. En skådespelerska med riktig guda begåvning. Alltid trovärdig och underhållande.  

louise.jpg

Louise Thörner

Louise medverkar bland annat i vår Julkväll på GTS. Louise är utbildad musikalartist och ett fullständigt geni när det kommer till att skapa musikarrangemang. 

Mattias.jpg

Mattias Manne

Mattias medverkar i vår Julkväll på GTS som artist. Mattias är utbildad musikalartist och både sjunger dansar och spelar teater. 

  • Instagram - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Om oss

SAMARBETA MED OSS

Samarbeta med oss
Om oss

Vi är alltid på jakt efter riktigt bra samarbetspartners!

 

Driver du konferensanläggning, restaurang, aktivitets eller upplevelseföretag? Då kanske du vill samarbete med oss! Det ska dock sägas att vi bara samarbetar med dom allra bästa!

 

 

 

 

Vi är mycket måna om våra samarbetspartners och vet att det bara är vinna/vinna koncept som håller i längden. Samarbetar ni med oss så har ni oss i eran ringhörna när det gäller. 

 

Vi ser fram emot att träffa nya spännande aktörer och hoppas att du inte tvekar att höra av dig om du känner att du passar in på beskrivningen.

 

 

 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!

0725 420 420

Om oss

JOBBA FÖR OSS

Jobba för oss

DET ROLIGASTE EXTRAJOBBET!

Är du rolig, lättsam, och hårt arbetande? Tycker du om att arbeta med människor? Letar du efter ett spännande extrajobb där du kan vara kreativ? Då kanske du borde söka jobb hos oss. Här får du leda företagsevenemang, möhippor/svensexor, födelsedagsfester, och mycket mer!

Vårt kontor ligger i Göteborg och vi jobbar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

SKICKA DIN ANSÖKAN!

Inkludera i meddelandet vilka städer du kan jobba i, CV, personligt brev och foto.

bottom of page