top of page

BÄSTA MÄSTARNA

Har du känt dig sugen på att testa nya häftiga grenar när du kollat på TV-programmet "Mästarnas Mästare"? I "Bästa mästarna" är det inte alltid styrkan som vinner. Ibland är det viljan, ibland är det uthålligheten, ibland är det kvickheten, ibland är det klurigheten och ibland är det precisionen. Här prövas alla sinnen. Så glöm den klassiska femkampen, i "Bästa mästarna" är det inspiration och nytänk som styr när vi skapar grenar. Variationen i grenarna gör att alla lagmedlemmars färdigheter värdesätts och bidrar till teamkänsla och samhörighet.

Om ni vill kan ni välja att enbart göra icke fysiska grenar så vet ni säkert att alla kan vara med. 

Exempel på våra grenar:

*Tidslinjen

*Nattduellen

*Jättepussel

*Ubungo

*Flaggstaffeten

*Ädelstens Safarin

Det bästa är att det går att anpassa grenarna beroende på vad ni är sugna på. Kanske kommer ni direkt ifrån konferensen och ska direkt vidare till middagen efteråt. Kanske är ni sugna på en riktig fysisk utmaning och vill dra på er gympaskorna och träningskläderna och testa våra allra mest fysiskt prövande grenar. Kanske ligger ni på en nivå någonstans mittemellan. Vi ordnar en perfekt lösning för er oavsett.

 

Vilka blir de "Bästa mästarna" på företaget? Hör av er och boka så får vi se!

6 - 100 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG, STOCKHOLM

CA 1,5 TIMMAR

350 kr per person

(Detta pris är exklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page