top of page

BYT-GISSA-VINN

Är du den i gänget som brukar ha svar på de flesta frågor, eller helt enkelt briljerar på frågesport? Här finner du fascinerande objekt från hela världen med medföljande fakta och historia. En rolig utmaning för alla!

Byt-Gissa-Vinn är en tävling inspirerad av det populära TV-programmet Bytt är Bytt, där du tillsammans med vänner får tävla i lag och skina med dina kunskaper! Med flera kluriga objekt och spännande information gäller det att lista ut vilket objekt som är dyrgripen.

I lag kommer ni få se bilder på våra olika objekt. Det är allt från antikviteter till filmrekvisita. Sedan får ni även ta del av spännande historier, berättade med inlevelse och fakta om allt från design och antikens Asien till Marilyn Monroes parfym.

Ni kommer att få ta del av massa spännande historier och ny kunskap! Om du inte var en mästare på frågesport innan, så kommer du att ligga i topp efter den här dagen!

Passar för alla som hungrar efter kunskap eller helt enkelt vill ha en rolig och givande dag med vänner eller kollegor!

10 - 100 PERSONER

GÖTEBORG, STOCKHOLM

CA 2 TIMMAR

350 kr per person

(Detta pris är exklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Thanks! Message sent.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page