top of page

DA VINCI KODEN

En aktivitet där ni ska följa ledtrådar och ta fram er expertis inom symboler, numeriska samband och problemlösning. Ni tävlar i lag i jakten på den ”Heliga graalen”. En kamp mot andra lag men samtidigt mot klockan.

Leonardo Da Vinci var både konstnär, vetenskapsman och ingenjör och levde 500 år före sin tid. Han var otroligt rädd för att någon skulle stjäla han uppfinningar och gjorde det näst intill omöjligt att hitta eller lösa hans kodade problem. Nu är det ER uppgift att lösa vart han gömt sin mest värdefulla ägodel. Den ”Heliga graalen”. Till er hjälp får varje lag en väska med allt som behövs för att lösa det hela, karta, ledtrådar, walkie-talkies och annat som kan komma till användning för att bli laget som först löser gåtan om den heliga graalen.

I upplevelsen ingår också komisk teaterunderhållning där det finns ledtrådar att inhämta. 

 

Aktiviteten genomförs inne i centrala Göteborg och våra duktiga eventledare och skådespelare är med genom hela aktiviteten och finns där för att hjälpa er.

Denna aktivitet kan också genomföras inomhus. Då kommer vi ut till er eller så genomförs det hela i samband med middag hos någon av våra samarbetspartners. 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page