1/1

Höstens Deckargåta 

Datum under hösten

2020
03 OKT

17 OKT

31 OKT

14  NOV

28 NOV

 

2021
09 JAN
23 JAN
30 JAN
06 FEB
13 FEB
20 FEB
27 FEB
06 MAR
13 MAR
20 MAR
27 MAR

DECKARGÅTAN - EN MÖRDARES KONST

 

 

Fyra akter, trerätters middag och en spännande deckargåta. Mellan varje akt serveras det en maträtt och mellan akt 3 och akt 4 får alla åskådare gissa vem de tror är mördaren.

 

I akt 4 spelas lösningen upp med vem som är den skyldige och vi drar en lycklig vinnare ibland dem som har lyckats avslöja mördaren! Allt framförs av rutinerade skådespelare.

 

I Eventligans nya och spännande deckargåta får vi följa dramatiken kring ett galleri där vi får möta såväl kostnärer som underliga konstköpare och högt uppsatta konstspekulanter med flera. Detta drama handlar både om relationer, pengar, politik, stöld och förstås mord! En mängd olika karaktärer blir inblandade i historien och frågan är om du kommer att kunna avgöra vem av dem som är den skyldige.

 

Historien bjuder förutom en stor dos av dramatik och humor. Det är ett fängslande drama där flera olika konspirationer verkar vara knutna till varandra och det blir en riktig KONST att lösa deckargåtan.

 

 

Detta är Eventligans senaste deckargåta efter flera säsonger med utsålda föreställningar.

 

I biljetten ingår en 3-rätters middag som serveras mellan de 4 akterna. Alla förställningar spelas på GTS Konferens & Festvåning i centrala Göteborg.

 

 

Meny: Förrätt Svampsoppa med rostad bacon och vitlöksbröd

 

Varmrätt Smokey bbqkyckling med palsternackstomp och pepparsås

 

Dessert Kladdkaka med vispad grädde och hallon

 

Vid behov av specialkost maila namn, datum och kostavvikelse till info@eventligan.se

 

Övrig info: Under rådande omständigheter så släpper vi bara 28 biljetter per föreställning, detta för att man inte ska behöva sitta nära andra deltagare.

 

När ni köper två biljetter så sitter ni alltså bara tillsammans med den ni köpt biljett med. Insläpp: 18:30-18:50 Start: 19:00 Spellängd: Ca 3,5 timme.

 

Åldersgräns: Rekommenderas från 15 år, ok för yngre i målsmans sällskap. Tillgänglighet: GTS är ej helt handikappsanpassat, det finns en liten hiss men permobil får ej plats.

1 - 100 PERSONER

GÖTEBORG

Ca 3,5 timmar

695 kr per person inklusive trerätters middag

(Alla priser är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER
Gameshow

GTS

Med trerättersmiddag: 695:- / person 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Startsida

SVERIGES BÄSTA AKTIVITETER, UPPLEVELSER OCH EVENTS

KONTAKT
ADRESS
HÄR HAR VI EVENTS

Eventligan AB

 

Vävskedsgatan 4

 

416 59 Göteborg

Göteborg

 

Stockholm

 

Malmö