top of page

VARFÖR GÖRA JOBBET SJÄLV NÄR VI KAN GÖRA DET ÅT DIG?
Vi på Eventligan tar in offerter och jämför priser ifrån olika hotell och konferensanläggningar och skapar en helhetslösning som passar just dina behov. 
Nedan ser ni några av dem anläggningar som vi samarbetar med.

En glad gameshow deltagare

PENSIONAT SKÄRET

I gammaldags hemtrevlig atmosfär möts du av värme och omtanke så snart du har öppnat dörren till pensionatet. Här kan du njuta av något riktigt gott. Förläng känslan och stanna över natten.

En glad gameshow deltagare

GULLMARSSTRAND

 

 

Vi på Gullmarsstrand tror att receptet till framgång är att arbeta med hög kvalitet samt service och gott värdskap. Hos oss är konferensen inte enbart effektiv, utan också njutbar. God mat, frisk luft och tankero gör sitt till upplevelsen.

En glad gameshow deltagare

TANUMSTRAND

 

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och möjlighet att komma rakt ut på havet med kajak eller båt.

En glad gameshow deltagare

BJERTORP SLOTT

 

Ett slott berättar generöst sin historia. Hos oss är du en del i den. Och så vill vi att det ska vara – det öppna slottet där väggarna berättar, fyllt med överraskningar och som ständigt överträffar dina förväntningar. Allt inbäddat i Bjertorp slotts välkomnande attityd.

En glad gameshow deltagare

ARKEN

 

Låt konferensen lyfta. På rätt plats och med rätt förutsättningar får den energi och konstruktiv riktning. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att göra ditt möte lyckat. Oavsett hur många ni är har vi passande lokaler – alltifrån grupprum till kongressal. Men en bra konferens är ju som bekant så mycket mer. Hos oss är miljön inspirerande och naturen alldeles utanför.

En glad gameshow deltagare

SANKT JÖRGEN PARK

 

Låt oss ta din konferens till nya höjder!

Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, golfbana och sport club. Allt paketerat i en vacker parkmiljö bara tio minuter från centrala Göteborg. Våra vackra konferenslokaler står redo att välkomna dig till en inspirerande dag.

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon

RECENSIONER

Läs vad våra tidigare kunder har sagt.
bottom of page