MORDGÅTAN

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

Det är ett nytt och spännande koncept att lösa en Mordgåta genom diskussion och improvisation. Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin karaktär och slår sig ned till middag. Det är där som mordgåtan ska lösas. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen.

 

Ska du arrangera ett roligt och spännande event till er firmafest eller konferens har du hamnat helt rätt. Vi erbjuder en komiskt mordgåtan med många skratt och mycket humor. Mordgåtan har blivit en succé bland både företag och privatpersoner då detta är ett helt nytt sätt att umgås över en trevlig middag.

10 - 250 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

HELA SVERIGE

3 - 3,5 TIMMAR

365 kr per person

(Alla priser är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Obs! Priset varierar för evenemang utanför Göteborg. Kontakta oss för mer information.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Startsida

SVERIGES BÄSTA AKTIVITETER, UPPLEVELSER OCH EVENTS

KONTAKT
ADRESS
HÄR HAR VI EVENTS

Eventligan AB

 

Vävskedsgatan 4

 

416 59 Göteborg

Göteborg

 

Stockholm

 

Malmö