top of page

PÅ RYMMEN

Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att klara dina uppdrag. I vår fantastiskt spännande upplevelse "På Rymmen" får du vara med om den optimala adrenalinkicken som det innebär att vara på flykt. Det gäller att få tag på alla ledtrådar och hjälpmedel utan att åka fast. Med hjälp av våra skådespelare och spelledare blir upplevelsen lika spännande som om det vore på riktigt. 

På rymmen i skogen (Prison Break) 

 

Först måste ni bryta er ut ur fångenskapen. När ni väl är fria gäller det att ni håller er på fri fot tillräckligt länge för att samla ihop de ledtrådar och hjälpmedel ni behöver för att komma fram till lösningen. Ni kommer att vara jagade av agenter, swat team och poliser.  För att lyckas lösa era uppdrag och vinna spelet krävs det bra teamwork genom alla de fyra olika faserna av spelet.  Action, adrenalin och spänning i stora mängder utlovas. 

Vad går det ut på?: Det går ut på att samarbeta med sitt lag, att vara taktisk och att komma fram till lösningen. 

 

Fas ett: Att lyckas rymma

 

Fas två: Att hålla sig på flykt samtidigt som man samlar ledtrådar med mera. 

 

Fas tre: Att komma fram till lösningen med hjälp av de ledtrådar man fått tag på

 

Fas fyra: Uppgörelsen med polisen - Mycket hemligt...


Vem passar det för? 

Det passar för alla! Du behöver inte vara vältränad även om det förstås är en klar fördel. Perfekt för företag, svensexor / möhippor eller kompisgäng. En aktivitet utan dess like!

4 - 100 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG

2,5 TIMMAR

432 kr per person 

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

Bilder av Saman Nazari Sam Photo and Film. Headern är beskuren

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

Meddelandet togs emot.

bottom of page