SPÖKVANDRING

Göteborgs mest intressanta spökvandring. Upplevelsen där du både får en guide som berättar intressant historia och får uppleva starka teaterscener där spöken återupplever sina starkaste minnen från livet! Roligt, underhållande och väldigt intressant. Göteborgs historia är väldigt spännande och detta är absolut det bästa sättet att uppleva den på. 


Denna upplevelse tar er med på resa genom tid och rum. Under upplevelsens gång bjuder vi på många intressanta möten med karaktärer ifrån 16, 17 och 1800-talet som spelas av våra duktiga skådespelare. Träffa på Göteborgs grymmaste bödel, gamla kungar, adel samt andra typiska Göteborgsprofiler från förr.

 

Ät en god middag i trevligt sällskap och gå med på vår historiska vandring genom vårt fantastiska Göteborg och lär dig mer om vår historia och träffa på spöken ifrån förr.


Under hela resan har ni med er en guide som berättar om Göteborgs färgstarka och spännande historia.


Se Göteborg komma till liv på ett helt nytt sätt och njut av denna vackra stad med hjälp av vår teaterensemble och våra historieguider. Vi dramatiserar historia och vår spökvandring genomförs runt det gamla Göteborg, Kronhusområdet.

1- 50 PERSONER

Minimidebitering 14 personer 

GÖTEBORG

Middag: 2h

Vandring: 1,5 - 2h

695 per person

(Alla priser är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.