top of page
spök7.jpg

Spökvandring - Dramatiserad historia

Göteborgs historiska spökvandring är kuslig och ger kalla kårar hela vägen in i märgen, men det är också en väldigt spännande och lärorik upplevelse. Göteborg har en rik och intressant historia som börjar under tidigt 1600 tal. Under denna vandring kommer denna fantastiska historia till liv genom skådespelarnas tolkning av historiska karaktärer och spökvandringsguidens berättelser. 


Denna upplevelse tar er med på en resa genom tid och rum. Under upplevelsens gång bjuder vi på många intressanta möten med karaktärer ifrån 16, 17 och 1800-talet. 


Träffa på Göteborgs grymmaste bödel, Sveriges mest Göteborgsvänlige konung,  den mest omtyckta Guvernören, Göteborgsnattens drottning och andra typiska Göteborgsprofiler som levt i staden genom tiderna .

Denna vandring rör sig enbart i det som var den gamla borgen på 1600 talet och 1700 talet. Det handlar alltså inte om några jättelånga sträckor att gå. 


En upplevelse som alla kan följa med på.  Den är kuslig och lite lagom läskig här och var men skapad för att alla i sällskapet ska trivas. 

SPÖKVANDRINGEN GÅR PÅ FÖLJANDE DATUM: 29:e Juli, 12:e Augusti, 26:e Augusti, 9:e September, 23:e September, 6:e Oktober, 7:e Oktober, 13:e Oktober, 14:e Oktober, 20:e Oktober, 21:e Oktober, 27:e Oktober, 28:e Oktober, 3:e November, 4:e November

Vi utgår ifrån Gustav Adolfs torg klockan 20:30, det är samling vid den stora statyn av Gustav Adolf. 

1- 50 PERSONER

Vandring: ca 1,5 timme

GÖTEBORG

395 kr 

(Detta pris är inklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page