top of page

STADSKAMPEN

Stadskampen är en aktivitetsform som visat sig vara oerhört uppskattad hos både företag och privatpersoner. Genom ett bra teamwork, humor, stor portion mod och gemensam intelligens tar ni er fram på stan med ett fast mål i ert sikte.

Tillsammans skall ni inom en viss tidsram klara så många uppdrag som möjligt. Alla uppdrag ger olika många poäng. Det lag som får ihop flest poäng kommer bli hyllade lång tid framöver. Samtidigt som ni ska lösa uppdrag skall det även produceras en film med hjälp av tilldelat manus med stor dos humor.

Förbered er på en spännande kamp mot tiden men framför allt mot varandra och lyckas ni inte vinna lär ni er i alla fall hur högt ni kan skratta ihop.

 

Gruppen delas upp i lag med 4-10 deltagare i varje lag. Efter en kort genomgång utrustas lagen med ryggsäckar innehållande: digitalkamera, videokamera, karta och annan utrustning som kan komma till hands under aktiviteten. Nu gäller det att kunna samarbeta, planera, koordinera, ta initiativ, ha roligt och ha viljan att lösa så många uppgifter som möjligt.

 

Allt material i form av bilder och producerade filmer kommer antingen visas i slutet på aktiviteten eller skickas till er så att ni kan sitta och titta tillsammans och skratta över vad ni gjort.

10 - 150 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG, STOCKHOLM

2,5 TIMMAR

346 kr per person

(Detta pris är exklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page