top of page

ESCAPE BOX

Escape Box™ är ett lagspel där ni inom 60 minuters ska klara uppdraget. Lagen på fyra till sju personer ska lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att komma vidare i spionjakten. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder för att få fast spionen inom 60 minuter. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence. Genomförs inomhus. Perfekt som afterwork, firmafest, kick-off, isbrytare eller middagsaktivitet.

Escape Box™ arrangeras där du är och kan genomföras på restaurang,
konferensanläggning eller hemma hos er. Ett helt nytt koncept som kan genomföras över hela Sverige.

 

Det blir en häftig spionjakt som hemliga agenter för Perfect Intelligence. Upplevelsen påminner om den man finner i Escape Rooms världen över. Problemet med dem är att man bara kan vara max 6 personer och dela samma upplevelse. Escape Box är utvecklad för att kunna spelas i större grupper samtidigt och genomföras vart du vill. 

 

Escape Box™ är ett lagspel för grupper upp till 70 deltagare. Lagen på tre till sju personer får utdelat var sin agentväska och en dokumentmapp av vår Game Master. 
Efter introduktionen ska varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att öppna agentväskan och komma vidare i spionjakten. Målet med spelet är att följa spåren efter den efterlysta spionen. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder och fullfölja uppdraget att få fast honom/ henne inom 60 minuter. Men endast det snabbaste laget erbjuds jobb som specialagenter i Perfect Intelligence.

 

Escape Box™ kan användas i massa olika sammanhang. Ska ditt företag arrangera konferensaktivitet, after-work, personalfest, kick-off, sommarfest, höstfest eller julfest passar det utmärkt. Ska du ordna en kul grej på svensexan, möhippan, födelsekalaset eller släktträffen? 
Vi hjälper dig gärna!

 

Aktiviteten genomförs i hela Sverige och våra Game Masters är med genom hela aktiviteten och leder det hela

10 - 70 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

HELA SVERIGE

1,5 TIMMAR

520 kr per person

(Detta pris är exklusive moms)

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page