top of page
Gameshow

GAMESHOW

Brukar du sitta hemma i tv-soffan och titta på "Vem vet mest", "På spåret" eller "Vem vill bli miljonär" och tänka att du minsann kan göra bättre ifrån dig än deltagare som är med. Nu har du chansen. Tillsammans med dina kollegor eller vänner kan du nu faktiskt bevisa att du är bättre än deltagarna på tv. I vår upplevelse "Gameshow" kan du briljera med din allmänbildning!

Ni har nytta av allt ifrån klurighet till koncentration och fingerfärdighet, allt för att alla i ert lag ska kunna bidra och glänsa!

 

Mycket skatt, laganda, tävling, stämning och möjlighet att samarbeta utlovas.

Exempel på delmoment:

 

Spitfire: Här gäller det att snabbt trycka på Buzzerknappen och svara, med hjälp av bilder eller musik leder en fråga snabbt vidare till en annan.

 

Stratego: När man har svarat rätt kan man välja om man vill svara på nästa fråga själv, eller tvinga det andra laget att försöka svara eller lägga upp frågan så att laget som är snabbast på knappen får svara. Det gäller att fatta ett strategiskt beslut efter att man fått höra kategorin.

 

Multiple choice: Varje lag väljer ut en medlem från varje lag. Det gäller att vara kvar i leken längst. Det finns livlinor. Fråga laget, ring en vän, fråga motståndarlaget samt eliminera hälften av alternativen.

 

 

Denna aktivitet görs med fördel i samband med middag. Vi kan göra den hemma hos er eller hos någon av våra samarbetspartners.

 

 

6 - 100 PERSONER

Minimidebitering 10 personer

GÖTEBORG

2,5 - 3 TIMMAR

370 KR/PERSON

TIPSA KOLLEGOR OCH VÄNNER

PAKETPRISER

Köp aktiviteten och middag tillsammans

Gameshow

GTS

Med tvårättersmiddag: 596:- / person ex. moms

 

Med trerättersmiddag: 651:- / person ex. moms

Gameshow

Scandic Backadal

Med tvårättersmiddag: 596:- / person ex. moms

 

Med trerättersmiddag 651:- / person ex. moms

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Vi hör av oss så snart vi kan!

Inkludera i meddelandet aktivitet, stad (i förekommande fall), datum, antal deltagare, och annan information som ni tycker att vi behöver veta för att göra er upplevelse oförglömlig.

Meddelandet togs emot.

Ni kan även skicka ett mail till info@eventligan.se eller ringa till oss på 0725 420 420.

bottom of page