1/4

DESSA ANLÄGGNINGAR ERBJUDER ETT UTBUD AV EVENTLIGANS FÖRSTKLASSIGA AKTIVITETER

En glad gameshow deltagare

NYA ÄLVSBORGS FÄSTNING

 

Nya Älvsborgs fästning ligger vid Göta älvs inlopp. År 1644 hade en dansk sjöstyrka spärrat inloppet till Göta älv genom att besätta Kyrkogårdsholmen. Efter att svenskarna med nederländsk hjälp, lyckats fördriva danskarna, beslutades att en ny fästning skulle byggas.

PENSIONAT SKÄRET

I gammaldags hemtrevlig atmosfär möts du av värme och omtanke så snart du har öppnat dörren till pensionatet. Här kan du njuta av något riktigt gott. Förläng känslan och stanna över natten.

TANUMSTRAND

 

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Från TanumStrand finns gångstigar längs strandlinjen och möjlighet att komma rakt ut på havet med kajak eller båt.

BJERTORP SLOTT

 

Ett slott berättar generöst sin historia. Hos oss är du en del i den. Och så vill vi att det ska vara – det öppna slottet där väggarna berättar, fyllt med överraskningar och som ständigt överträffar dina förväntningar. Allt inbäddat i Bjertorp slotts välkomnande attityd.

ARKEN

 

Låt konferensen lyfta. På rätt plats och med rätt förutsättningar får den energi och konstruktiv riktning. Vi erbjuder allt det praktiska som behövs för att göra ditt möte lyckat. Oavsett hur många ni är har vi passande lokaler – alltifrån grupprum till kongressal. Men en bra konferens är ju som bekant så mycket mer. Hos oss är miljön inspirerande och naturen alldeles utanför.

SANKT JÖRGEN PARK

 

Låt oss ta din konferens till nya höjder!

Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, golfbana och sport club. Allt paketerat i en vacker parkmiljö bara tio minuter från centrala Göteborg. Våra vackra konferenslokaler står redo att välkomna dig till en inspirerande dag.

AKTIVITETER I FOKUS

Här är upplevelserna som är i säsong och mest populära just nu.
HARLOWMORDET
Deckargåtan som ger dig det lilla extra
ESCAPE BOX
Ett mobilt Escape Room
PÅ MINUTEN
När du vill ha en riktigt lättsam aktivitet
Show More
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Pinterest Clean
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon

RECENSIONER

Läs vad våra tidigare kunder har sagt.
1/6

NYHETER

INSTAGRAM

Startsida

SVERIGES BÄSTA AKTIVITETER, UPPLEVELSER OCH EVENTS

KONTAKT
ADRESS
HÄR HAR VI EVENTS

Eventligan AB

 

Vävskedsgatan 4

 

416 59 Göteborg

Göteborg

 

Stockholm

 

Malmö